33 komentářů

  1. Daviidesek on

    Tak já myslím, že policista je na vyžádání povinnen doložit důkaz.Vždyt takhle může chytat koho on chce a počká si na toho, kdo mu to zaplatí hotově na místě, třeba mu nedá pořádně vyplněnej blog a má peníze do kapsy.Policajta drží hubu, protože vůbec neví co říct a ten ňouma taky ne.Jsou to mladý a blbý co se tam nasrali.Sami ani neznají pořádně zákony a ani jeden nevěděl zda mu to můžou ukázat nebo ne.
    Mě když teda chytli policajti, že jsem překročil rychlost o 5km/hod, tak jsem jim řekl, jestli mi to můžou ukázat a policajt – ano bez problémů chvilku vydržte.A normálně mi ukázal fotku na tom radaru, kde byla moje rychlost a fotka.Takže nevidim důvod, proč mu to neukázal, asi je to opravdu tím, že ví hovno o zákonech.

  2. Daviidesek: ty radši nemysli a nastuduj si zákony. Policista není povinen ukázat mu fotku z radaru, je to jen jeho dobrá vůle, pokud mu ji ukáže, autor videa je kokot, proto mu jí policista neukázal.
    S přestupkem může souhlasti, ale taky nemusí, od toho je tu správní řízení, které to vyřeší a udělí popř. pokutu, tady i uvidí fotku z radatu.

  3. František Truhlář on

    Policista nemusí ukazovat foto a jinak měl baret,takže byl správně ustrojen.Řidič má právo na nesouhlas s pokutou na místě,proto to policista předal k správnímu řízení příslušnému orgánu v obci.Takže tohle video je řidiči úplně na hovno,jen ukazuje svou chytrou hlavičku.Jestli se řidič takhle chová i při řízení vozidla,tak ho nikdy nechci potkat až vyrazím do sil.provozu.

  4. podle zákona je policista povinen doložit důkaz o vině přímo na místě, jelikož fotoaparát či kamerový sistém zaznamená přímo čas datum i druh přestupku, v tomto případě měl prokázat že obviněný jel v daném úseku nepovolenou rychlostí. sou to prostě zmrdi, kterym všechno projde..

  5. vsetci tu hadzete rozumy, jediny kto tu ma pravdu je Slawall a František Truhlář, ako to definoval on tak to je aj v zakone SR, neviem ako v ČR. Ak si vodič nieje vedomý priestupku tak bude prejednaný správnym orgánom. Priestupca sa hral na strasne mudreho a kkt vedel, iba strčil kameru pod nos policajtovi. Velakrat je lepsie povedat menej ako viac a zle, policajt mu to normalne vysvetlil a vodič iba provokoval.

    • Štěpus on

      Policajt měl provést poučení: § 13
      Poučování
      Policista je povinen před provedením úkonu poučit
      osobu dotčenou úkonem o právních důvodech
      provedení úkonu, a jde-li o úkon spojený se zásahem
      do práv nebo svobod osoby, také o jejích právech a povinnostech.
      Pokud poučení brání povaha a okolnosti
      úkonu, poučí nebo zajistí toto poučení ihned, jakmile
      to okolnosti dovolí. Jestly to neudělal je to jeho jediný prohřešek ;)

    • A Ty chytrolíne víš jestli mu to cajt už neřekl 3x poředtím. A pak ho po zapnutí kamery měl normálně vpaži. Právě tady by ho mohl debilek nachytat kdyby náhodou něco neřekl 100% přesně v dikci zákona. Takže lepší je mít kokůtka jezdícího rychle v paži než se následně zodpovídat s chybného sdělení na kameru. Jo byl to mladej hoch, červenal se, ale to neznamená, že musel být hned tupej. Každej není televizní hvězda. By mě zajímalo co to bylo za kokota za tou kamerou, byste se ještě hódně divili ….

      • No ja jen vim i z vlastní zkušenosti že jsou 2 typy policajtů, se kterejma se dá normálně mluvit a se kterejma se normálně mluvit nedá. (tim nechci nějak útočit na policajty to platí pro všechny lidi bez rozdílu povolání) Tenhle pan policista se mi podle videa jevil že se s nim normálně mluvit nedá. To co bylo před tim neřešim, komentuju jen video.

  6. Mnooo, nevim, ale video zachycuje jisto jistě jen určitou část jednaní. Kdo z vás tady ví, co mu policajt řekl předtím než ten šáša zapnul kameru? Tyhle machýrky mam u prdele. Umějí velmi dobre mluvit a ojebou každýho svýma kecama, který znějí velmi chytře, ale nemají v ničem žádnou oporu. Měl ho přetáhnout pendrekem a bylo by po vtákách.

  7. Policista on

    Vsichni co toho policistu hajite, se zamyslete proc. Ja dosel jen k zaveru, ze musite byt gumy… Je uplne jedno, kdo je v pravu, a tudiz nehajim ani jednu stranu. Jde o fakt, ze se policista choval jako blbec, a nebyl schopny reagovat, kdyz uz ne odpovedet. Proste autoritu mu nejakej baret neda, policista by mel by osobnosti, ktera si autoritu zaslouzi. Tenhle natropi vic problemu, nez kdyby bylo o tohle policistu min… Mylsim, ze by se mel nechat prelozit nekam do archivu, starejm spisum nemusi odpovidat

  8. Nevim kdo byl v právu,ale souhlasim, že si ten policajt dost nechal srát na hlavu, ten řidič ho nerespektoval a bylo dost oprsklej, v německu by za každou připomínku dostal pokutu v USA za každý podobný přidrzlý připomínky pendrekem přes držku, no holt zákony,ale v tomhle případě mi byl arogantnější ten řidič.

  9. Takových řidičů je spousta…On poučuje policistu co má napsat do Oznámení o přestupku?No to snad ne… To je ale ňouma, myslí si, že něco zná, ale nezná nic. Policista se zachoval správně, však oni mu to spočítají na Správním řízení…Hrozí mu až jeden rok zákaz řízení mot. vozidel. A machrovat pak může na kole…

Leave A Reply