55 komentářů

      • A kdo z těch dnešních papalášů bývalý komunista prosím pěkně není? Fisher má aspoň natolik odvahy a sebevědomí, aby to přiznal (byť zároveň dodává, že do strany vstoupil kvůli kariéře a tehdy tak trochu i kvůli rodině) a zároveň si za to dnes sype popel na hlavu. Ale to mi je celkem jedno – hlavní pro mne je jeho po-listopadová „politická“ účast, která byla minimální a ve funkci premiéra (byť v čele úřednické vlády) byl dle mého názoru člověk na správném místě. Takže ano, já raději dám hlas jemu, než jiným kandidátům, kde někteří neumí pomalu ani mluvit (že usínaj, kde se dá ani nemluvě), další jsou zodpovědní za všechny prasárny v době tzv. „opoziční smlouvy“ a pak další lidi (krom nezávislých bez politické minulosti), kteří mají spoustu předvolebních keců, ale jejich dosavadní činy mne opravdu nijak nepřesvědčili. Takže pro mne za mne… Jediný co bych po těchto chytrých „komentátorech“ chtěl, aby při volbě používali hlavu, nikoliv jinou (blíže nespecifikovanou) část těla..

    • Za jeho vlády byla systémová korupce větší než dnes. Snažil se omezit demokratickou soutěž, čemuž zabránil až Ústavní soud. Měli jsme nejhorší vztahy se sousedy, protože ve své bezstarostné aroganci urážel Němce, Rakušany i Slováky. Za Zemana získali Češi od spojenců nálepku nejproblémovějšího a nejméně spolehlivého partnera v NATO a Evropská unie ve svých hodnotících zprávách konstatovala, že se v Česku používají praktiky neslučitelné s demokracií. Velvyslanci západních zemí s rozpaky vyprávěli historky, jak jim opilý Zeman při audienci téměř padal do klína. I když se dnes Miloš Zeman snaží v médiích tvářit jako střízlivé a vstřícné dobračisko, je těžké tomu věřit.

  1. Chlapik sa topí v Dunaji, krici o pomoc a policajti si ho nevsimaju. Uz si nevie rady tak zakrici “ Prezident je kokot “ . ako to zapocuju skocia za nim a vytiahnu ho von. policajt: teraz pojdete s nami za urazku prezidenta republiky. chlapik: ale ja som myslel toho americkeho policajt: nas neoklamete, my velmi dobre vieme ,ktory prezident je kokot … V cechach sa tento vtip rozprava trosku inac :D

  2. Restituce jsou dílem pana Kalouska a já konstantně slyším, jak lidé nadávají na vládu, na sněmovnu, dvacet roků chodí k volbám a volí si tam pořád ty samé lidi a den po volbách zase nadávají. Zvolili si Kalouska a říkají ale, že prý ho nevolili, že prý volili Karla, knížete, pana Schwarzenberga a novou stranu TOP 09. Copak nikdo z těch lidí a často studentů, kteří by snad měli být inteligentnější, kteří volí Schwarzenberga a TOP 09, neví, že TOP 09 je sice nová strana, ale se starými protřelými ksichty? Oni za tím panem Schwarzenbergem nevidí vyrůstat ty rohy Miroslava Kalouska? A nevidí, že Kalousek používá Schwarzenberga jako ledoborec, aby se dostal, kam potřebuje?

  3. Daviidesek on

    Bohužel nebudu, jako český občan, ale na volby seru.Všechno to jsou zloději a podvodníci.Volil bych Okamuru, ale jelikož se báli jeho velké konkurence a jeho názorů a „politicky“ ho vyřadili z voleb, tak jim na to kašlu.Z těhle kandidátů, ať to vyhraje kdo to vyhraje, stejnak to povede do sraček a sraček.

  4. DarthVader on

    Volil bych Přemysla Sobotku, ale je již předem jasné, že tento kandidát nemá šanci na postup a tak volím Karla Schwarzenberga. I když mu není někdy moc rozumět, tak to, co říká má hlavu a patu. Kdežto pokud by se prezidentem stal Zeman nebo Fischer, vše by šlo do ještě větších sra*ek, než je to teď. Franze rozhodně ne, protože nemá žádné zkušenosti s politikou a navíc, pokud by ve školkách a školách měl vyset obraz potetovaného člověka, děti by z toho měly tak akorát šok. A o ženě na post prezidenta ani nemluvím. Takže jak říkám, Schwarzenberg je jediná možnost. :-)

  5. bikeman880road on

    kdo má politickou zkušenost? kdo má nejvíc dobré zahraniční styky? Kdo byl nejblíž prezidentské funkci a viděl tyto věci z blízka? Kdo SKUTEČNĚ dělá slušnou politiku? Volte Karla lidi!!! copak jste se zbláznili? ZEMAN??????????? to nemůžete myslet vážně. V zemi kde Věci Veřejné vyhráli se sloganem pryč s politickými dinosaury bude Zeman jednou z vůdčí osobností? Ale podle mě je to stejně jen zmanipulovaná statistika, Zeman je tak třetí

    • Spíše než „zkušenosti, styky“ a další blbosti mi jsou bližší věci, jako maximální transparence státní správy, atd. To si lidi opravdu pořád neuvědomují, že dokud nebude stát transparentní, dokud se KAŽDÝ nebude moci podívat, za co a jak stát utrácí, tak pořád ty zmrdi budou tunelovat NAŠE odvody z daní?! Aha, v očích ovčana je rozkradených 200 miliard asi málo… nepočítaje dotace z EU. Lidi, začněte proboha trochu myslet…

  6. Jo ukřižujte mě, ale jdu volit Pana Franze. Upřímně je hnus pomyšlení že ve školních třídách by měl viset japonec(vím, je to Čech ale vzhledem se nezapře, to tam rovnou může nějaký Gažo). Ale to že je někdo potetovaný? No a, jako že tetovaný na celým obličeji tak nemůže být prezidentem? Zeman nikdy!! Socialismus bylo to nejhorší hned po nacismu co Naše republika mohla zažít a jestli lžu ať shořím, a Zeman má v úmyslu dělat to co dělá 40 let chlastat Bechera a do sněmovny chodit střízlivět ne a ne! To radši někoho kdo je chytrej a má vlastní názor. :sweat:

Leave A Reply