42 komentářů

  1. Kamioňák on

    Problém je ten že lidi si myslej že tohle fízlové chtěj dělat, ale skutečnost je taková že ty fízlové nechtěj bránit cikány ale když ti to šéf řekne, těžko proti tomu něco uděláš a v dnešní době mužeš bejt rád za to že nějakou práci máš takže neřekneš ne, na tohle vám seru ale prostě to uděláš.

  2. jsem volicem DSSS ,ale nejsem zadny nacek jsme normalni kluk nemam ani plesku. Libi se mi jejich program . Jsou to pravicaci ale nazory maji jako komanci … Postarat se o vlastni stat potraviny pestovat si svoje na co je dovazet byt samostatni vysrat se na Evropskou unii.Podporit manualni delniky a ne jen studenty co studuji nesmyslne obory a stejne ji mjsou pak na picu totalne a vyzerou nekomu fleka jen kvuli vysimu vzdelani ale ze umi hovno uz nekoho nezajima. Libi se mi kdyz neco z ust vyjde od Vandase ma dobre nazory verim ze to neni dalsi hitler jen je to odpurce prizivniku opicaku … jsem rasista na cigose ani mi nevadi cernosi zeleni nebo fialovi . Jen ty zasrane zvirata

    • hele buky (mimochodem buci = volici dsss, buzicci) vsechno co jsi tu rekl je takova picovina, ze ano, jsi normalni kluk. normalni prumerny hovno, aka loser, kterej kdyby nevolil dsss, tak voli socany a nejlepsi den jeho zivota je, kdyz maji tlacenku ve sleve. Strasne hloupej kluk :)

      mimochodem, ty vubec nepis ze si neco vic nez cigosi nebo kdokoliv jinej. ty a ostatni z vasi ss-bandy nejsi Cech? vis proc? protoze neumis jazyk. neumis cesky, neovladas svuj materskej jazyk, krasnou cestinu… si hovno. si hovno u cesty a totalni nula, ktera nema iq vetsi nez 90. fuj!

      • co to kecas je mi 19 skoro 20 :D A neznam nikoho z delnicky strany akorad vim o nekterych plesatych hlavach co v stejnym meste je tez voli ale to me netrapi:D tlacenku nejim :D No prumernej kluk jsem zatim jsem toho nestihl v zivote moc dokazat kdyz pouze studuju :D chci byt nromalni prumernej obcan co chce mit rodinu byt praci ktera me bude bavit a manzelku v budoucnu :-) Socialisty bych nevolil :-) Nemam rad uz jen z filmu tu dobu je mi zni na bliti .

  3. Koko°1 on

    Jen tak mimo, dneska jsem potkal cikána, co měl dokonce auto…vypadal hustokrutě a oplík taky. Málem mi rozsekal auto za stiuace:

    V protisměru sanitka s majákama, všichni řidiči se zastavili u krajnice, jenom zkurvenej zpíčenej podělanej cikán chtěl předjíždět. No povedlo se mu sanitku úplně zastavit a řidič vypadal dost nasraně. Při tom předjíždění mi málem skončil v kufru.

    Kterej blbec jim ty řidičáky rozdává a kde berou na auta?

  4. Cartmen on

    Vypálit romské občany chlapy, ženy, starce a klidně i batolata!!! To co se děje v ČR propukne v občanskou válku a já budu v první linii z pochodní!! Kurva lidi do boje!! Vezmeme si co je naše a ty zmrdi připálený ubijeme tyčemi, pobodáme. Odstraníme!! A za jejich dávky se půjdeme řádně nalejt do hospody!!!

  5. Tohle video co tady zveřejňuješ, komentuješ dosti špatně. Ta první část videa, kde je ta rvačka, tak tam se perou všichni mezi sebou ať bílej nebo Róm jak si říkají. Druhá část videa jak ty ji tady prezentuješ se také nezakládá na pravdě. Ano policista odstrčil bílého muže, ale že ten bílý muž napadá toho prvního policistu, to už jsi moc nenatočil co. A že upadl a neudržel stabilitu je jeho problém. A tudíž ty tady odkazuješ něco na media a sám ukazuješ co se ti hodí. ?:-)

Leave A Reply