13 komentářů

    • Atreides6 on

      Tak není motorkář jako motorkář. Již plno sem jich dal (v autě) když jim ve 160km/h na 90km/h visíte stále za zadkem a není se čemu divit protože ty naše cesty sou zvlněné jak paragraf. A nebo v Buchlovských kopcích u Uherského Hradiště kde je krásná cesta do kopce a zkopce plná technických zatáček tak samozřejmě v autě mám výhodu že to nepoložím a tam si je dám vždy ale jeden mi tam už ujel a ten to opravdu měl v ruce. Koleno skoro až na zemi jinak většina má strach a jediné kde to rozjedou je na rovince, takže myslím že policie je většinou dostihne buď sami a nebo za pomocí kolegů přeci jen mají majáčky a auta jim uhnou. Jedině na krosce že vjedeš do lesa tak sou v prdeli.

      • jo, ono když vidim manika ve 160 na okresce, že se mi lepí na prdel, tak ho radši pustim, než aby mě sestřelil. Jinak záleží na motorce, na naše cesty je nejlepší cestovní enduro typu BMW GS, tam tě horší cesta moc nerozhodí. Jinak buchláky jsem jel několikrát a když vidíš v každý třetí zatáčce křížek, tak tě to přejde to tam hnát :)

        • Atreides6 on

          To Admin: No teď sedlám Babetu :-D když je pěkně tak je to fajn přibližovadlo ale i na té Babetě když vyjedu za město tak i v těch 45km/h to docela skáče. Ps: momentálně ji budu muset trošku poléčit bo sem přidřel válec (stane se) ale tak učím se. A silnější motorku no nevím mám strach že se někde namotám na strom nebo se přepůlím o svodidla. Silnější motorku možná až spomalím tak cca za 7-10let :laugh:

        • Atreides6 on

          Ha policista nejsem to že sem je dal bylo myšleno že jsem je předjel. jsem přeci chlap a takové to dokazování si něčeho to prostě k chlapům patří. Až budu jezdit předpisově tzv. „defenzivní jízdu“ abych ušetřil palivo tak potom budu už opravdu starší pán. S autem jsem schopen jezdit za 5.5l ale jezdím stabilně kolem 7l jízda mě musí bavit a né nudit. Samozřejmě to neznamená jezdit jak piča drtit to na plný plyn pak skočit na brzdy a zase plnej. Prostě si jedu vždy podle svého a pokud někoho dojedu tak jej předjedu. Mám rád před sebou volno.

        • Nemáš se za co stydět, každému občas dojdou argumenty ;-) …Kecy o tom, že závodění a dokazování něčeho k chlapům patří ve spojení s jízdou v autě/na mašině a v běžném provozu, ale občas někoho stojí zdraví, ba i život ;-) …jezdím na dvou i na 4 kolech, ale z dokazování si něčeho (z poměřování pindíků) už jsem vyrostl, nestojí to za to – za rozbité auto/motorku, nebo hůře i to zdraví mé či cizí…

          Inu škoda slov…

        • Atreides6 on

          To že někoho cestování po silnici stojí zdraví není zdaleka až tak vina těch co jezdí rychle. Pro příklad když jdeš po chodníku normální chůzí tak si prohlížíš lidi které míjíš ale když po tom chodníku budeš utíkat nebo jen klusat tak najednou zjistíš se soustředíš opravdu jen na to kudy běžíš. Takže ten co jede rychle se soustředí jen na silnici a ten co jede předpisově se na jízdu nikdy tak nesoustředí protože se nudí. Pokud se nebaví zrovna tím že jede u středu a blokuje rychlejší za sebou. \jinak poměřování pindíků to sem nepatří taková přirovnání.

Leave A Reply