26 komentářů

  1. Atreides6 on

    Zatím letadla sestřelují pouze „Proruští separatisté“ Ono taky proč by Ukrajina měla mít v místě nepokojů protiletadlové střely když separatisté letadly nedisponují. Otázkou je kdo separatistům dodává tak vyspělé zbraně s návodem k použití a napadá mě jedině Rusko. Je to jako dát dětem ve stodole do rukou sirky na hraní a pak se divit že stodola shořela.

    • ty seš čůráček nad entou… Proruští separatisté jsou pozemní. K čemu by jim byly protiletadlové střely? Navíc na takovou výšku? Proti ukrajinským stihačkám by potřebovali úplně jiné rakety s jinou rychlostí než zmíněné ruské. Stíhačka neoperuje nad uzemím z výšky 10km. Prostě a jednoduše zde máme dálší divadlo USA když letadlo nedohořelo a už mají pasy cestujících a ví kdo za to může. Fakt bych se nedivil kdyby někdo přišel na to že to je onen ztracenej boing 777 mh730. Už jenom dráha letu je věc nad kterýma zůstává rozum stát i zkušeným pilotům. Ale klidně si věř USA-EU propagandě… Jedno je jisté nebude trvat dlouho a budeme sedět v zákopech..

      • Atreides6 on

        Co to zase meleš Ty ocase. Těch pár vrtulníků a myslím 2 Antonovy co už separatisté sestřelili to je nic? to spadlo asi samo od sebe ne. KUB je určen k ničení letounů, křídlatých raket, vrtulníků a ostatních vzdušných cílů létající v malých a středních výškách v rozmezí 100 až 11 000 m, ve vzdálenostech 3 až 24 km, při rychlostech cílů do 650 m/s no sice seš retard ale snad ti tohle par věcí objasnilo. A teorie že to byl mh730 to ať ti maminka čte před spaním.

        • většina separatistů je ještě blbějších než já, nebo dokonce ty (vždyť to jsou rusáci)a těch pár letadel co sestřelili byla náhoda, tohle má na svědomí někdo daleko mocnější. Možná Rusko, možná USA, možná úplně někdo jinej… BTW před půl rokem měli separatisté klacky, šutry a vzduchovky, tak kde najdenou sehnali tak vyspělé zbraně jako je BUK? A kdo je s tím naučil?

        • přesně tak Niga, Boing si to mastí v 10 km 800-950kmh a v tom přiletí raketa která ho nemá šanci zasáhnout bez špičkové navigace… pánové ten kdo stím vypálil moc dobře věděl na jaké letadlo střílí. Už lezou docela zajímavé zprávy o tom že mrtvoly co našli jsou po smrti už několik dní před vzletem letadla. Tady to začíná smrdět. napřed tam seděla delegace s 25amíkama a teď už jen jeden amík… :sweat: Nakonec mi tady bude prašivej čokl vykládat jak ty dvě budovy v NewYorku spadli po prohoření konstrukce… :rose: pohádky opravdu vykládej dětem před spaním :eek: :star: :deadrose: válka je tady a ty s tím nic neuděláš.

        • Atreides6 on

          Tak samozřejmě tzv separatisné tam nejsou žádná vořezávátka ale dobře vycvičení vojáci. A pokud jim někdo dodal BUK tak jim ho dodal i se zaškolenou obsluhou. A přeci jen hranicní přechod mezi Ruskem a Ukrajinou v daném místě ovládají separatisté takže Buk se tam s nejvyšší pravděpodobností dostal právě z Ruska. A že by cestující měli být už pár dní po smrti to je trošku přitažené za vlasy ne? vždyť by je už dávno někdo postrádal šlo o skoro 300 lidí!!! A Spalovač drž se tématu a nemotej sem budovy v New Yorku jen proto že si neumíš přiznat vlastní pochybení.

      • A opět tady máme stovky odborníku na konspirační teorie.Ukrajinská armáda v oblasti nepoužívá protiletadlové kompety tohoto typu.Nemá na co.Separatisté už několik letadel(včetně docela velkých AN 26) sestřelili.Uvědomte si,že v rusku a ukrajině je všeobecná branná povinnost.S podobným protiletadlovým systémem uměli zacházet i vaši otcové.Podobné modely sloužili už za komunistů.BUK pochází ze 70 let.I mezi rebely se najde spousta tankistů,řidičů BVP nebo obsluh raket.Ten sestřel nebyl určitě úmysl ani jedné strany.Tak jako USA nechtějí trefit školku nebo svatbu v Iráku protože jim to přinese vždy jen negativní reakce veřejnosti.Dle mého to byla chyba zaměření nebo špatná identifikace cíle.Komplety BUK mají ve výzbroji obě strany.Rebelové před časem obsadili i jednu základnu kde byla ve výzbroji ukrajinců.

        • Prosimtě podívej se na nějaký video, třeba we love russia ať poznáš opravdový rusko. Bejt rusák znamená mít 3 promile krve ve vodce, pruhovaný šusťáky a lakýrky. Asi máš nějakýho mladýho tátu, že umí s tak moderním systémem podívej se jakej pokrok lidstvo udělalo od 70let v civilní technice, natož pak ve vojenské a věř mi, že nejlepší tech. kousky mají armády pod pokličkou a určitě, v 70letech se psaly dopisy a posílaly holuby a teď máš dotykáč a připojení k netu prakticky všude… Můj táta řídil a obsluhoval ZIL-157 aspoň 3 roky, ale pochubuju o tom, že by teď někde sestřelil civilní letadlo, ale jo klidně si věř, že to seestřelil nějakej ruskoukrajinckej vidlák

        • jj prej sem piča protože 50 letadel letělo leteckým koridorem mimo území ukrajiny a najednou nachlup stejný letadlo které se ztratilo letí nad bojovou zónou a nikde není ani zmínka že by toho dispečera který tam ten letoun poslal hnali před soud. Nikde nejsou záběry na truchlíci lidi co se dožadují po airolinkách odškodnění. Ty lidi byly vymyšlený figurky s falešnýma pasama, mrtvoly které nebyly pohřbeny, možná těla pro lékařské účely, které nacpali do letadla a dalkově ho ovládali (protože ten boing to dálkové ovládání má v sobě od výroby) , protože když se lovily bedny z černého jezera také vylovily bedny s nepotištěnýma papírama a najednou až se otvírali v praze je teprve dovezli falsifikáty. Tohle se dělo za komančů, proč by se dnešní provokace ruska nemohla provádět takto? A třešnička na dortu, sestřelením civilního letadla má konečně nato důvod vstupu na ukrajinskou půdu. A budoucnost ukáže jak moc jsem se mýlil. :peace:

  2. mě se zdálo že jsme byli bombardovaní. Na náměstí zmateně pobíhali lidi a snažili se skovat přd dopadajícíma granátama. Já jsm řešil že asi nejlepší skovka je ve studni, protože na sklep se sesype celej barák a ty tam chcípneš protože se nedostaneš ven. Šance zasáhnout studnu je velmi malá a když by se přece jen trefili tak to máš alespoň rychle za sebou.

Leave A Reply