Krátce po útoku na WTC

17

já vim, shodili si to sami, vždyť to přece říkal Standa Huml, původem kovaný bolševik, později ve VV, v současnosti polobolševik, zastánce sbírání českého občanství úspěšným sportovcům a zastánce konspiračních teorií o 11. září a pádu B777 nad Ukrajinou.

Share.

17 komentářů

  1. Big Lebowski on

    Admin: A co nam presne ukazuje toto video? Neco zasadniho mi uniklo? Nebo Ti slo jen o to, snazit se zesmesnit poslance Humla? Nikdo nezpochybnuje utrpeni rodin tech, kteri v troskach budov zahynuli – nicmene nezodpovezenych otazek je stale vic a ofocialni odpovedi spise vyvolavaji dalsi a dalsi otazky, protoze jestli je neco konspiracni, tak je to prave ta oficialni verze.

  2. Nemá cenu se tady dohadovat kdo za to může…To se stejně nikdy nedozvíme. Všichni stejně víte hovno, akorát někdo ho hltá v televizi a někdo rádoby nezávislej na youtubu a jinejch kanálech.
    Dřív jsem ty konspirace hrozně žral, ale postupem času mi to začíná bejt čím dál tim víc u prdele… Člověk se může snažit hledat pravdu, ale nikdy jí najít nemůže, když vás má půlka za čůráka. Prostě to nechám plavat a až mi řeknou bojuj, tak jim řeknu nasrat a pujdu si sednout :-)

    • Nevím, asi jsem dost ovlivněnej jak životem tak i herním prostředím Fallouta, ale za všechno na téhle planetě můžeš ty. Nikdo jinej. Máš možnost vstát a jít kamkoliv, třeba i do bílýho domu a buď jako politik, a nebo to tam vystřílet. O tom jestli amerika bude bombardovat ISIL nebo Rusko rozhoduješ ty. Akorát je ti od malička vtloukáno do hlavy že ne. Máš stejné možnosti jako ti co o tom rozhodují. Kolik jsi vědl filmů kde outsaider šel po těch co jim zničili život? I za cenu ztráty všeho. Je jen na tobě jestli budeš sedět na prdeli a nebo s tím něco uděláš.

Leave A Reply