20 komentářů

  1. a ty špinavý mrdky plujou po statisících do Evropy, kde jsou vítaný s otevřenou náručí, negři, který jsou v Evropě naprosto nepotřebný, nikdy nepracovali, tudíž nic kromě rozmnožování a čerpání dávěk nic neumění, žiju v zemi kterou tenhle negerskej útok už bohužel postihl, ale dá se předpokládat, že to dojde i do ČR a SR.

    Nicméně, když pominu toto, tak takovehle lynč bych od srdce rád přál všem český politikům, zejména Klasouvi, Havlovi, Kalouskovi, Grossovi, Ráthovi, Vondrovi, Topolánkovi, Parkanový apod, s chutí bych se na to podíval.

  2. Lord Pomeranc on

    Panové nejhorší je, že mu je tak 13-15 a určitě nekradl z chamtivosti měl k tomu nějaký důvod… Pro hladovějící sestru nebo matku bych to udělal taky… ale tohle si ty opice nedomyslej.. je pravda mohl zkusit sehnat práci, ale když tam žádná neni tak co mu zbejvá? Umřít haldy a nic neudelat? Je taky možny, že udělal něco horšho.

    • Lol co to píšeš za věci? Mohl zkusit sehnat práci v Africe?? fakt? Jako, že mohl vzít brigádku někde v mekáči nebo co ty by jsi udělal? Je vidět,že o africe toho moc nevíš, tam děti pracují už někdy od 6 sbírají kakaové boby pro korporace jako je nestlé. A i přes to, že firma pro kterou pracoval měla roční obrat pár miliard oni tam trpí hladem a my sedíme u netu a vedeme diskuse o tom, co ten člověk vlastně udělal, nebo ne, a občas někoho z nás zahryže svědomí tak přispí na charitu, kterou stejně někdo vytuneluje…

        • Tady když ukradneš rohlík, tak by tě lidi taky nejradši zlinčovali, jenom na to nemají koule. A když si vezmeš, že pro tyhle „opičky“ rohlík znamená jídlo třeba na tejden, tak je to vcelku pochopitelný…Myslíš, že ten kluk nemakal? Že bral sociální dávky, a všechny je protočil na bednách? Ne dřel, až do rostrhání těla, a stejně mu to nepomohlo. Navíc zlodějům se usekávají končetiny, tehle udělal něco „horšího“… Prostě to je život, zabij nebo budeš zabit

Leave A Reply