25 komentářů

    • Atreides6 on

      Ty si kokot jako ten policajt. Za prvé má se jezdit v pravo. Tohle typyckej zmrd co je schopnej jet se svou kraksnou 130km/h v levém pruhu a říká si je tu povolená 130 tak mě nikdo nesmí předjet. Na 130 ti dnes každej sere jezdí se normálně kolem 150km/h a sou useky kde i těch 200 je bezpečných. Auta se od dob komunismu rapidně zlepšila co akcelerace tak i do brždění. Jen pitomců co je řídí přibylo viz tenhle. Já když jedu normálně a přesto mě někdo dojede tak mu uhnu třeba i na bus zastavku a nechám jej v klidu projet než aby se mi lepil za zadkem. Vše je jen o toleranci. A striktně dodržuje zákony jen blbec co neumí uvažovat logicky aby neškodil druhým.

      • To je strašně úsměvné jak se člověk, který vědomě porušuje zákony rozčiluje, že ostatní porušují zákony. Oč je ten jedoucí vlevo horší než ten který vědomě ignoruje povolenou rychlost ? Jinak maximální bezpečnou rychlost určují odborníci a ne řidiči, ti na to nemají kvalifikaci.
        Tímto se nezastávám těch co blokují levý pruh, ani netvrdím, že občas nepřekročím rychlost, jen mě zaráží ten rozpor ve smyslu zloděj volá: chyťte zloděje.

        • Mnoo, Bomber má pravdu a poserte se všichni kdo s tím nesouhlasíte. Nic vás, kteří chcete jezdit 150 k tomu neopravňuje. Na straně druhé proč si dělat naschvály. Je to typické pro čechy. Jen ať tomu druhýmu ukážu že mám lepší fáro a nebo naopak, jen ať tomu frajerovi ukážu, že nepojede rychleji naž já. A o tom to je. Že je tu mnoho čuráků, co prostě nechtějí respektovat nastavená pravidla, je bohužel smutný fakt. Ono je to jako kdyby takovýmu frajerovi někdo ukradl šrajtofli a pak se odkazoval se na to, že když se okradený bude bránit a dobije jako jako koně tak vlastně porušuje zákon. Takže si to přeberte a nebo se poserte. :-D Vyčůrat, pomodlit a hybaj na kutě vzteklouni! Brou noc.

      • výjimečně s tebou musím v jednom souhlasit.. není nic horšího, než řidič v levém pruhu, co na tachometru drtí 130km/h a „všichni se poserte, jedu podle předpisů..“ podle předpisů jezdi, ale neomezuj ostatní..!
        navíc:
        zákon č. 361/2000 Sb.
        § 12 Mimo obec se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačených na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu. V ostatních jízdních pruzích se smí jet, jestliže je to nutné k objíždění, předjíždění, otáčení nebo odbočování.

  1. Jsem motorkář a žádnej svatoušek, ale jsou věci, které se prostě dodržují. Ta 80-tka tam má nějaký důvod a vůbec nechápu, kdo má chuť se hádat s policajtama. Vždycky jsem na ně byl slušný a oni na mě.

    Ten policajt měl jet právě v pravo a ostatní co by ho předjeli brát…Místo toho se na to vykašlal a prostě logicky ten levý pruh zpomalil, aniž by někoho buzeroval. A z jeho vystupovaní je patrné, že se chtěl prostě domluvit. U mně je to borec.

  2. Daviidesek on

    U mě spíš frajer ten policajt.
    Málo kterej člověk co by měl nápis na zádech policie a seděl v policejním autě by takto udržel nervy.
    Kdyby na mě začal držkovat takhle nějakej mamlas, tak mě vytočí takovym stylem, že mu tam budu lustrovat hodinu auto a najdu i sebemenší povolenej šroub na kole a napálim mu dvojku z fleku.
    Spíš jsem se divil, že byl poměrně v klidu a vykašlal se na něj.

  3. Policajt je debil on

    Rozhodně chyba policajta, má POVINNOST jet VPRAVO to zaprvé. A to že jede maximálkou a nikdo ho nesmí předjet není pravda! Představte si, že máte v autě například člověka, co právě dostal infarkt a letíte s ním do špitálu! Máte právo porušovat dopravní předpisy, pokud se tím jednoznačně snažíte zabránit újmě na zdraví či majetku. (Jako se kupříkladu můžete vyhnout kolizi s jiným vozidlem tím, že přejedete dvojitou plnou čáru, tak vás nikdo nebude pokutovat za to, že jste zabránil dopravní nehodě tím, že jste porušil dopravní předpisy)… takže policajt a všichni tihle debílci s názorem, že když jedou maximálkou, tak si můžou jet kde chtějí, protože je nikdo nesmí předjet, jsou uplně mimo mísu a měli by být za to tvrdě trestáni. Toť můj názor

  4. Kdybyste zvedli zadky od monitoru a po té dálnici se projeli, tak zjistíte, že je tam střídavý provoz, tak jak už psal Spalovač. Takže policajt neudělal nic špatně a kdyby si i on pořádně všímal značek, tak toho frajera z poza kamery mohl poslat s ledovým klidem do řiti a ne mu pak uhnout…
    Ale klidně pokračujte v tom vašem -MUSÍ JEZDIT VPRAVO!

Leave A Reply