13 komentářů

  1. Včera jsem koukal na rozhovor s lidmi z Jordánska. Většina lidí jsou muslimové a říkají, že nemají strach z IS a že tohle odsuzují, každý tam normálně pracuje jde si po svém (Absolutně nemyslí, že by někoho zabíjeli nebo šli do války. Taky proč, když jim stát prosperuje a funguje). Takže chtěl jsem říci, že muslimové z Evropy, Ameriky jsou zhýčkaný a hlavně zradikalizovaný tím jak pořád čumí na tyhle dementní videa. Ještě bych přidal fakt, že tyhle kurvy někdo sponzoruje a zase to bude nejspíš ta zpíčená Amerika, jelikož se ted ukázalo, že většinu uniforem + vybavení bylo dodáno opět z Ameriky(Všimněte si změnili maskáče). Takže at Amerika už táhne do píči, jelikož ta vše řeší dodáním zbraní jedné straně a poté, když se něco posere tak dodá zbraně druhé straně a konflikt je na světě a jde to pořád do kola.

    • tak se ve jménu ježíše ukřižuj a dej pokoj… Rozpoutat nějakou jadernou válku kvůli mediím a tomu, že se pár arabáku mezi sebou vražděj.. víš kolik jich tam je? Jedoduše řečeno smrt je v životě přirozená a bez smrt by nebyl život. Když si vezmeš jak jsme my lidé jakožto bezbranej druh (měkoučká kůže, měkký a tupý nehty – drápy, zuby dobrý akorád tak na vyližprdel) kdyby byl souboj člověk vs opice, opice by nás hravě převálcovali , člověk je prostě druh odsouzenej na smrt, ale díky naší vynalezavosti jsme se dostali na vrchol potravního řetězce, tudíž nemáme přirozené nepřátele, neumíráme jak by bylo zdrávo a tím pádem jsme přemnožený.. a to co ti islamci dělají je autoregulace, vem si kolik lidí je v číně, jak se množej jak krysy v těhlch zemích to je stejný, rodiny o 6 a více potomcích.. tomu se v ekologii říká r- strateg a k r- strategum krátkej věk prostě patří. Tím chci říct, že tě měla máma radši polkonout protože tady píšeš mrdky o nějaký jaderný válce, přitom to, že se někde v asii zabíjejí to tu bylo od počátku věků a je to naše malinkatá šance na přežití, když jadernou válku nebude už cesty z5 a možná se na tebe jednou budou chodit dívat do musea

  2. Nevím co na tom, jedni bubáci v černým udělají hromadnou popravu teatrálním způsobem , evidentne dospělých chlapů, který se tam neocitli náhodou a druhá banda ,např. Izrael a spojenci udělaj nálet stíhačkama, kterej nenatočej,ale pobijou všechno co je ve špatnou dobu na špatným místě.

Leave A Reply