25 komentářů

    • Pořád jsou tu střepiny a nějaký pomalejší odražený kulky, na větší vzdálenost, který to může zastavit nebo alespoň zpomalit a zmírnit tak poškození tkáně.
      Ale přímej zásah to nezastaví ani náhodou. I kdyby to helma zvládla, tak mu to zlomí vaz. A ty plecháče co držej, tím to proletí jak papírem.

    • Kulku z kalašnikova nezastaví ani standartní helma zásahových či protiteroristických jednotek(tím nemyslím helmu pořádkových jednotek policie,ta na to není vůbec stavěná).O motorkářské ani nemluvě.Může pomoci před plastovou střelou z brokovnice.Řešení bylo jediné.Vše zahodit a rychle se stáhnout za nějaký kryt(betonová zeď,atd.)Záleželo jen na odstřelovači koho nechá žít.

  1. myslím se že ani jedna strana neděla dobře když si zjistíte kdo je to Oligarcha : zde vysvětlení Oligarchie je jedna z forem vlády, kde se k moci dostala pouze hrstka prominentních jedinců. Často se jedná o nejbohatší lidi na území státu, kteří mají politický vliv. A logicky si tu demonstraci naplanovali ropoví a plynoví magnati když vstoupí do EU nebudou distribuovat tyto zdroje za pakatel jde je o peníze ti chudí bojují za ty kteří čekaji a mnou si ruce pokud demonstrace uspěje . nežíkam že je tam vše ok. zjistěte si vudce demonstrantů a počtěte si o nich určitě sou to chi lide jak ti ostatní a stoji s něma v prvni linii :) ale je to humus .. :-?

  2. přesně takto by to mělo vypadat. Když tam policajti jen tak postávali a oni po nich házeli zápalné láhve a dlažební kostky to byli machři.Takhle na ně pěkně od těla si je držet.Čím míň takových šmejdů tím líp.Takhle to mělo vypadat 89 u nás,jsme nemuseli mít rozkradenej stát s miliardovýma dluhama.At žije KSČM hurá

  3. Vymrdanec on

    Hehe nejlepsi sou zastanci Ukrajinskyho systemu a prezidenta a kecy o tom ze to sou vlastne hodne lidi a demonstraci usporadava Americky Ufoni z martansky zakladny z odvraceny strany mesice….zrovna si ctu o jeho loxusni vile se soukromim zoo joooo tak tenhle pan si to JISTE vydelal poctive prezidenskym platem haha zmrd jeden zlodejskej zaslouzil by si povesit jako zmrdi u nas.

  4. Začalo to tím, že Ukrajina potřebuje letos zaplatit závazky za cca 17miliard USD. Protože na to nemá, tak se zepatala, kdo jí půjčí?
    1) MMF – nabídli cca 800milionů EUR + požadavky na kapitalizaci národních podniků atd.
    2) Rusko – nabídlo 15 miliard + cca 30% slevu na plyn
    Co byste podepsali Vy?
    Add 2: Vzhledem k velkým machinacím s ornou půdou (nákup Čínou) je tlak z EU, aby se přidružila Ukrajina k EU, aby nedocházelo k přesunu asiatů a jejich volnému pohybu po EU.
    Tak asi tak. Každý máte možnost si zjistit svoje a udělat si sůj názor!

Leave A Reply