11 komentářů

    • Přesně, neznaní nic jinýho než chlast a z huby nevyplodí nic jinýho než slova – píča, zmdr a čůrák. Dřív to byla urážka veřejného činitele, dnes nic. Dobře jim tak, že dostali přes tlamu. Neumějí se chovat. Policajty tímto nehájím, ale nemají to lehký. Kdo z těch sprostých fanoušků by si nechal od někoho nadávat a nehnul ani brvou? Tipnu si, že skoro nikdo, hned by se sápali rvali. Takže, kdo jak zasívá, tak sklízí.

  1. Vlastimilus on

    Pěkné bylo, když jsem jel na fotbal do Prahy. Jelikož jsem jel s většinou fanoušků vlakem, tak nás na nádraží okamžitě vzali policajti a vedli ke stadiónu jako stádo ovcí. Chtěl jsem vystoupit z řady, abych si koupil v obchodě minerálku a okamžitě mě jebnul fízl pendrekem. Je to taky normální? Ožralý jsem nebyl a choval jsem se slušně, tak jak mě rodiče vychovali.

    • Hele, jeden cajt to tam neustál, to je jeho profesní pochybení. Ale nedivím se mu. Zákony a politici nahrávají těm co dělají bordel. Policajti jsou pak uprostřed mlýna a to není zrovna příjemný. A tohle nebyli skuteční fanoušci, to byli hlupáci. Takhle se fandové nechovají.

Leave A Reply