29 komentářů

  1. Jako nic ve zlým, nechci tě prudit, jen říkám svůj názor. A je fakt, že kdyby jsi sem místo těhle nahranejch píčovin dával nějaký videa opravdovejch „amatérů“, případně nějaký „ukradený“ soukromý videa, myslím si, že sledovanost bude ještě větší.. Nehledě na to, že když tu nic jinýho není, tak tohle asi mít sledovanost bude no.. Dej sem i něco jinýho a uvidíš, jak sledovanost „fake agentů“ klesne.

    ..
    :yes:

  2. Atreides6 on

    Hele vy honimírové ja se teda na video kouknu jen pokud se mi ta ženská v tom líbí a pak pokud je to dobře natočený takže je mi u prdele zda je to fake nebo amateri. Nehlede k tomu že pokud to budou opravdu amateři tak uvidíte leda koule a chlupy. Takhle mate profi zaber a pekne nasvicenou píču tak o co vam jde? to chce videt jen zadek ke kteremu přiráží chlupatej pytel? Za mě je to povedená buchta v tomhle pornu. nehlede k tomu že to amaterské si můžete natočit doma sami a podelit se ;-) :-D :-D

    • idiot seš ty. Umělej orgasmus nikdy nebude lepší než opravdovej. A co to meleš o nasvícené pičce právě v amaterských vidíš kolikrát víc a víc z blízka než třeba v tomhle https://heavy.cz/2014/10/dokonala-blondynecka/ nudil jsem se u toho tak že jsem to vypnul. Admin jenom naláká ale když se pak kroutí nějaká baba na chlapovi co má 10cm šulina a ona ho tam pomalu ani necítí a pak si musí ještě začít honit píču aby byla vůbec vlhká nedejbože aby hranej orgáč byl skutečnej, tak roste sledovanost jenom tím že na to někdo klikne, ale už nikdo nesleduje jak dlouho se na to dívá. Spoustu videií tady rozkliknu, překliknu do 1/3, pak na půlku a pak na 2/3 a když mě to nezaujme konec. Admin si mastí péro jakou to má sledovanost, přitom jsem z toho viděl sotva 30vteřin protože jsem zjistil že to pičovina.

      • nevím jestli ten text vidíte, zkusím ho semka dát bez http: idiot seš ty. Umělej orgasmus nikdy nebude lepší než opravdovej. A co to meleš o nasvícené pičce právě v amaterských vidíš kolikrát víc a víc z blízka než třeba v tomhle ww.heavy.cz/2014/10/dokonala-blondynecka nudil jsem se u toho tak že jsem to vypnul. Admin jenom naláká ale když se pak kroutí nějaká baba na chlapovi co má 10cm šulina a ona ho tam pomalu ani necítí a pak si musí ještě začít honit píču aby byla vůbec vlhká nedejbože aby hranej orgáč byl skutečnej, tak roste sledovanost jenom tím že na to někdo klikne, ale už nikdo nesleduje jak dlouho se na to dívá. Spoustu videií tady rozkliknu, překliknu do 1/3, pak na půlku a pak na 2/3 a když mě to nezaujme konec. Admin si mastí péro jakou to má sledovanost, přitom jsem z toho viděl sotva 30vteřin protože jsem zjistil že to pičovina.

  3. Já nemám problém, ozvali se jiní. Když to někomu a adminovi vyhovuje tak proč ne… já jen že pořád se tady admin ohání sledovanoostí ale nic pro to nedělá, spíš to tady utahuje jako šéf firmy když chce dostat ze zaměstnanců větší výkon podle příručky mladého podnikatele. Ale nedočetl tu knížku celou kde na konci je napsané že přilišné omezení nakonec zlomí zaměstnance k odchodu.

Leave A Reply